lakemotors-veneet-terhiVENEET

Laatumerkeiltä Terhi, Faster ja Silver

Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat ja käytännölliset kotimaiset veneet kaikkeen veneilyyn laatumerkeiltä: Terhi, Faster ja Silver. Tule käymään tai pyydä vaihtotarjous verkossa. Pidämme varmasti huolta siitä, että löydämme käyttötarkoitukseesi oikean veneratkaisun.

Suomalaiset Terhi-veneet valmistetaan vahvasta ja sileästä, iskun- ja säänkestävästä ABS-muovista. Tyhjiömuovattujen ulkokuorien väli täytetään vettä hylkivällä polyuretaanivaahdolla, joka toimii rakenteen vahvistajana ja kellukkeena. Kerrosrakenne vaimentaa ääntä ja tekee veneestä täysin uppoamattoman. Terhit ovat pitkäikäisiä ja erittäin helppohoitoisia veneitä, joiden viimeistely on täysin omaa luokkaansa.

Silver-veneet sai alkunsa 1990-luvun alussa, jolloin viisi kunnianhimoista miestä päättivät ryhtyä valmistamaan kestäviä, käytännöllisiä, turvallisia ja muotoilultaan puhuttelevia moottoriveneitä Pohjois-Euroopan vaativiin olosuhteisiin. Silverin alumiinirunkoiset venemallit sopivat niin mökkeilijöille, huviveneilijöille kuin vapaa-ajan kalastajille. Kaikki Silver-veneet suunnitellaan ja valmistetaan yhä tänä päivänä Suomessa.

Faster-veneiden käyttöominaisuudet on hiottu huippuunsa mm. poliisin ja pelastuslaitosten ammattikäytössä. Valmistusmateriaalina veneissä on tavallista vahvempaa, käsittelemätöntä merialumiinia, joka on helppohoitoista ja paksua. Korkeat laidat, tukevat kaiteet ja sisäpohjan karhennus tekevät Fasterista huipputurvallisen. Nerokas pohjaratkaisu takaa ihanteellisen käsiteltävyyden vaikeissakin olosuhteissa, myös runsaasti lastattuna.

Tutustu vene-valikoimaamme ja ota yhteyttä

Tule käymään, pyydä vaihtotarjous netissä tai tutustu rahoitukseemme. Löydämme sinulle varmasti sopivan ratkaisun.

Kuljetamme myymämme mönkijät, venepaketit, vesijetit sopimuksen mukaan ympäri suomen.

Back to top