Ale!

Jalas 9512 Exalter 2 Blue, O1 työkengät

129,00  39,90 

Poista

Tekniset tiedot

Matala ja sporttinen työkenkä, joka sopii töihin, joita tehdään kuivissa oloissa. Kengän ulkopinta on mikrokuitua ja sisäpinta hygieenistä ja antibakteerista polyamidia. Nauhakiinnitys tekee kengästä hyvin tukevan ja istuvan. Kengässä on tukeva antibakteerinen FX3 Exalter² pohjallinen ja normaali lesti. Kengän kärjessä on muovinen varvassuoja. Kengän pohja kestää öljyä ja kuumuutta 300 asteeseen. Pitävän ja hengittävän työjalkineen päällinen on varustettu värikkäillä yksityiskohdilla, joiden välissä on kengän mukavuutta ja hengittävyyttä lisäävät aukot.

OMINAISUUDET

  • Erinomainen pito, erinomainen istuvuus, erittäin mukava, hengittävä, erinomainen iskunvaimennus, kevyt

KUVAUS

  • Kevyt, kuumuutta kestävä ulkopohja, öljyä kestävä ulkopohja, antistaattiset ominaisuudet, hengittävä pohjallinen, stabilizator, ergonomisesti muotoiltu, kaksinkertaiset iskunvaimennusvyöhykkeet, täyttää IEC 61340-5-1 (ESD) -vaatimukset, antibakteerinen kuitu – estää hajujen muodostumista, ympäristöystävällinen

ENSISIJAINEN SUOJAUS

  • Suojaa seuraavilta:, nyrjähdysvammat, antistaattinen

ENSISIJAISET KÄYTTÖYMPÄRISTÖT

  • Sisäkäyttö, kuivat ympäristöt, puhtaat ympäristöt

Lisätiedot

Urheilullinen työjalkine sisätöihin ja kesällä ulkokäyttöön. Kuumuutta ja öljyä kestävä iskuvaimennettu pitävä pohja normaalilla lestillä ja ESD antistaattisilla ominaisuuksilla. Muovinen kärkikuppi.