FASTER 525CC

26 800,00 

Tekniset tiedot

Sijainti: Ristiina, Etelä-Savo
Vuosimalli: 2020
Runkomateriaali: Alumiini
Pituus: 5.25 m
Leveys: 2.10 m

MOOTTORI

Merkki: Honda Marine
Malli: BF60A LRTU
Tyyppi: Perämoottori, 4-tahti
Polttoaine: Bensiini
Teho: 60

Lisätiedot

Pyydä tarjous kauden 2020 Faster suosituista veneperheen veneistä luotettavalla Hondan perämoottorilla. Pakettitakuu 5 vuotta
Tämä keskipulpettimalli tekee matkaamisen ja tavarankuljetuksen huolettomaksi. Kookas keskipulpetti suojaa erillisistuimilla istuvien lisäksi tehokkaasti myös takapenkkiläisiä

Turvallisesti perille niin kuin olet suunnitellut – aina aikataulussa. Fasteriin voit luottaa silloinkin, kun keli muuttuu kesken kaiken tai määränpää on tavallista haasteellisemmassa paikassa. Tämä keskipulpettimalli tekee matkaamisen ja tavarankuljetuksen huolettomaksi. Kookas keskipulpetti suojaa erillisistuimilla istuvien lisäksi tehokkaasti myös takapenkkiläisiä. Kulku on esteetöntä veneessä ympäri pulpetin, ja säilytystilaa riittää katseilta ja säältä piilossa runsaasti sisätiloissa ja poikkeuksellisen suurissa takakulmien säilytyslaatikoissa.

Vakiovarustukseen kuuluu mm. tyylikäs 9-tuuman Raymarine Axiom-monitoiminäyttö CPT-S-anturilla, hydrauliohjaus, Trolling Control -uistelunopeuden säädin sekä irrotettavissa oleva 118 cm leveä istuin-/säilytyslaatikko perässä.

Turvallisesti perille niin kuin olet suunnitellut. Aina aikataulussa. Fasteriin voit luottaa silloinkin, kun keli muuttuu kesken kaiken tai määränpää on tavallista haasteellisemmassa paikassa. Tämä keskipulpetillinen alumiinivene tekee matkaamisen ja tavarankuljetuksen huolettomaksi. Kookas pulpetti suojaa kipparin ja kartanlukijan lisäksi tehokkaasti myös takapenkkiläisiä. Kulku on esteetöntä veneessä ympäri pulpetin ja säilytystilaa riittää katseilta ja säältä piilossa runsaasti niin sisätiloissa kuin poikkeuksellisen suurissa takakulmien säilytyslaatikoissa.
Hydrauliohjaus vakiona

Hondan nelitahtiteknologiassa yhdistyy keveys ja erinomainen kiihtyvyys. Moottoriin on yhdistetty elektronisesti ohjattu polttoaineen ruiskutusjärjestelmä (PGM-FI), Hondan patentoitu ”Boosted Low Speed Torque” -järjestelmä (BLAST) ja virtaviivainen alavaihteisto. Luonnollisesti tässä pikkujättiläisessä on laihaseostekniikka (ECOmo), joka matka-ajossa parantaa polttoainetaloudellisuutta jopa 13 prosenttia kilpailijoihin verrattuna.

26 800,00 €+ Toimituskulu 800 €

Toimitustapana vain NOUTO.  Mutta tiedustele meiltä sinulle parhaiten sopiva toimitustapa.