FASTER 525SC MYYMÄLÄSSÄ

27 900,00 

Tekniset tiedot

Paino: 530 kg
Sijainti: Ristiina, Etelä-Savo
Vuosimalli: 2020
Runkomateriaali: Alumiini
Pituus: 5.25 m
Leveys: 2.10 m

MOOTTORI

Merkki: Honda Marine
Malli: BF60AK2 LRTU
Tyyppi: Perämoottori, 4-tahti
Polttoaine: Bensiini
Teho: 60

Lisätiedot

Heti toimitukseen !!!

Jämerä ja kaikkiin keleihin aina lähtövalmis tuplapulpetti-Faster, jonka merikelpoisuutta ja ajo-ominaisuuksia et tapaa monissa isommissakaan veneissä. Veneessä on erinomainen varustelu, suuri kuljetuskapasiteetti ja huippuluokan mukavuus.

Jykevä joka sään kulkija suojaavin laitapulpetein. Merikelpoisuudeltaan ja ajo-ominaisuuksiltaan kokoistaan paljon suurempien veneiden luokkaa. Alumiinivene, jossa huipputason mukavuus, varustelu ja kuljetuskapasiteetti. Tuplapulpetin takana viimalta suojassa kulkee kaikkiaan viisi henkeä, ja erittäin tukeva pulpettien väliovi vakiovarusteena. Moottorikaivon viereen sijoitetut poikkeuksellisen suuret takalaatikot tarjoavat tilavan säilytystilan ja ovat irrotettavissa. Hydrauliohjaus vakiona

Hondan nelitahtiteknologiassa yhdistyy keveys ja erinomainen kiihtyvyys. Moottoriin on yhdistetty elektronisesti ohjattu polttoaineen ruiskutusjärjestelmä (PGM-FI), Hondan patentoitu ”Boosted Low Speed Torque” -järjestelmä (BLAST) ja virtaviivainen alavaihteisto. Luonnollisesti tässä pikkujättiläisessä on laihaseostekniikka (ECOmo), joka matka-ajossa parantaa polttoainetaloudellisuutta jopa 13 prosenttia kilpailijoihin verrattuna.

27 900,00 €+ Toimituskulu 800 €

Toimitustapana vain NOUTO.  Mutta tiedustele meiltä sinulle parhaiten sopiva toimitustapa.